وبسایت تابناک در گزارشی درباره معصومه محمدی القار و دوخت برتر نوشت:
«سال 99 شاهد اتفاقی جدید در زمینه کارآفرینی بر بستر اینترنت بودیم. معصومه محمدی القار که در 25 سال گذشته، تجربه همه روندهای آموزش خیاطی را داشت، وبسایتی آنلاین ایجاد کرد که هر ایرانی در هر جایی از دنیا بتواند به این آموزشها دسترسی داشته باشد.»
این رسانه در ادامهی گزارش خود نوشته است: «او کسی بود که پس از ۲۵ سال دبیری آموزش و پرورش، در سال ۹۹ سایت -دوخت برتر- را تاسیس کرد و در چهار سال گذشته هزاران کارآفرین را به بازار کار دوختودوز هدایت کرد. البته مجموعه دوخت برتر در سالهای پیش از آن، با مجله آموزشی در حوزه خیاطی کار خود را شروع کرده بود و پس از آن وارد فضای مجازی نیز شده بود.
حالا بیش از ۸۰ هزار نفر آموزشهای محمدی را دیدهاند و بیشتر از ۲۵۰ ساعت آموزش خیاطی در اختیار هنرآموزان قرار گرفته است تا بتوان گفت دوخت برتر به پیشرفتهترین و بزرگترین مجموعه آموزش خیاطی در ایران تبدیل شده است.»
ورود زنان کارآفرین به بازار کار
تابناک به نقل از معصومه محمدی نوشته است که هدفش از همان آغاز کار این بوده که آموزش رشته خیاطی را در سطح کشور بهطور اصولی و علمی توسعه بدهد و این صنعت را متحول کند؛ اتفاقی که معتقد است تا اینجای کار با وجود چالشهای زیادی که پیش روی کارآفرینان وجود دارد، افتاده است.
برخی از هنرجویان با هدف انجام دادن دوخت و دوزهای شخصی دورههای آموزشی را پشت سر میگذارند، اما بیشتر آنها پس از آموزش، وارد بازار کار میشوند. معصومه محمدی میگوید: «ورود زنان کارآفرین به بازار کار و استفاده از زمان برای کسب درآمد، مهمترین انگیزه تیم دوخت برتر برای توسعه فعالیت در سالهای گذشته بوده است. تهیه این دورهها و آموزش هنرجویان توسط تیمی بزرگ صورت میگیرد؛ تیمی که آموزش آنها برای مربیگری نیز در دوخت برتر صورت گرفته و حرفهایترین مربیان آموزش خیاطی را تربیت کرده است. در حال حاضر علاوه بر اشتغالآفرینی برای هنرجویان، دویست نفر در مجموعه دوخت برتر مشغول به کارند؛ مجموعهای که از شهر گرگان پا گرفت، با آموزش خیاطی برای ایرانیان در ایران و جهان توسعه پیدا کرد و در چشمانداز پیش رو، به آموزش خیاطی در کشورهای منطقه میاندیشد.»
این گزارش به تجربیات معصومه محمدی القار و فعالیتهای او در زمینه آموزش حرفهای خیاطی و کارآفرینی برای زنان و تأثیرش در تعلیم هزاران زن اشاره کرده است.
تابناک در این گزارش بیان میکند که دورههای آموزشی دوختبرتر به شکل تخصصی، با زبانی ساده و بهصورت آنلاین برگزار میشوند و هنرجوها در مسیر آموزش و پیشرفت یاد میگیرند که چطور پس از آموزش، به کسب درآمد و خودکفایی برسند؛ این مهمترین هدفی است که محمدی القار میگوید از آموزش هنرجویان دنبال میکند.
برای مطالعه کامل گزارش منتشرشده در وبسایت تابناک، اینجا کلیک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید